BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje

BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje

Savinjska cesta 30, 3331 Nazarje
http://www.bsh-group.si/

Število zaposlenih : 1216 zaposlenih (skupaj z najetimi delavci)

BSH-Logo_OUTLINES_SLO

 

PREDSTAVITEV ORGANIZACIJE IN NJENIH GLAVNIH DEJAVNOSTI

Smo del skupine BSH, ki je največji evropski in eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev gospodinjskih aparatov. Program izdelkov skupine vključuje vse sodobne velike in male gospodinjske aparate različnih blagovnih znamk. Glavni blagovni znamki skupine BSH sta Bosch in Siemens, izdelke pa tržimo še pod drugimi blagovnimi znamkami. Tovarna današnjega podjetja BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje v Zgornji Savinjski dolini proizvaja male gospodinjske aparate vse od leta 1970. Sodelovanje z današnjo skupino BSH se je začelo leta 1974, v lasti skupine pa je podjetje od leta 1993.

Organiziranost podjetja sledi trem ključnim področjem:

• proizvodnja malih gospodinjskih aparatov za pripravo hrane in napitkov,
• razvoj malih gospodinjskih aparatov za pripravo hrane in napitkov,
• prodaja gospodinjskih aparatov skupine BSH v Sloveniji in na izvoznih trgih, ki vključujejo Bosno in Hercegovino, Črno goro, Makedonijo, Kosovo ter Albanijo

VIZIJA IN CILJI PODJETJA

V podjetju BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje smo specializirani za proizvodnjo in razvoj gospodinjskih aparatov za pripravo hrane ter napitkov. Naša tovarna v Nazarjah je ena od glavnih tovarn v skupini BSH za proizvodnjo malih gospodinjskih aparatov; v njej proizvedemo več kot tretjino vseh malih gospodinjskih aparatov celotne skupine BSH. Slovenija predstavlja središce prodajne regije Adriatic East skupine BSH, v katero sodijo še Hrvaška, Srbija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Makedonija, Kosovo in Albanija, od leta 2016 pa tudi Romunija. V prihodnjem desetletju bomo kot ena ključnih lokacij BSH za razvoj in proizvodnjo malih gospodinjskih aparatov pomembno prispevali k uresničitvi naše vizije rasti. V programu »Fit for Growth« si je skupina BSH zadala podvojiti prodajo malih gospodinjskih aparatov do leta 2025.