PODKRIŽNIK D.O.O.

Naziv podjetja: PODKRIŽNIK D.O.O.
Naslov: LOKE 33, 3333 LJUBNO OB SAVINJI
Internetna stran: http://www.podkriznik.si

Število zaposlenih: 150a
Telefonska številka : +386 3 839 1530

podkrižnik

 

PREDSTAVITEV ORGANIZACIJE IN NJENIH GLAVNIH DEJAVNOSTI

Podjetje Podkrižnik d.o.o. je večje družinsko podjetje zgornje savinjske regije in srednje veliko podjetje v slovenskem gospodarskem merilu. V prizadevnem kolektivu že od leta 1987 uspešno združujemo skupne interese na področju razvoja, proizvodnje, trgovine, posredništva različnih tehničnih rešitev. Srečni in ponosni smo, da se nahajamo v enem najlepših okolij Slovenije in Evrope. Neokrnjena narava pa ne pomeni tudi odročnosti, saj smo odlično povezani s sodobnimi trgovskimi tokovi.
Podjetje Podkrižnik d.o.o. je sistemski dobavitelj večjim svetovnim korporacijam, ki so prisotni v različnih industrijah. Naše podjetje zagotavlja znanim kupcem celovite rešitve na področju razvoja, prototipiranja, testiranja in proizvodnje zahtevnejših mehanizmov. Naši produkti zagotavljajo delovanje sistemov na področjih: profesionalnih ročnih orodij, bele tehnike, stavbne tehnike, strojegradnje, avtomatizacije.
Poslanstvo podjetja je zagotoviti kreativnim ljudem vso potrebno opremo za realizacijo ustvarjenih idej. Razvoj in tehnologija sta področji v kateri podjetje stalno vlaga veliko sredstev in zaradi tega podjetje razpolaga z najsodobnejšimi programskimi opremami za razvoj produktov, najsodobnejšimi izdelovalnimi tehnologijami ter merilnimi in testnimi pripravami. Izkušnje, motivirani ljudje in najsodobnejša oprema omogočajo podjetju veliko fleksibilnost, hiter in kakovosten razvoj ter konkurenčno prednost pri ustvarjanju novih produktov.

VIZIJA IN CILJI PODJETJA

Ideal podjetja Podkrižnik d.o.o. je poslovna odličnost, zato velik poudarek namenjamo visokemu organizacijskemu nivoju, redu in čistoči, varovanju okolja, samoiniciativnosti in samokontroli. Filozofija podjetja je preprosta: prizadevni človek, volja, znanje, najsodobnejša tehnologija in moč, za doseg mogočega in nemogočega. Na prvo mesto podjetje Podkrižnik postavlja zaposlene, saj najdejo svoje mesto v vsaki tehnologiji.
Podjetje se aktivno udejanja na razvojno – raziskovalnem področju ter se udeležuje strokovnih in znanstvenih konferenc v mednarodnem okolju.
Cilj podjetja: Cilj podjetja je ustvarjanje inteligentnih, energijsko varčnih in ekološko prijaznih pogonskih sistemov za različne industrije.
Vizija podjetja: Podjetje Podkrižnik d.o.o. želi postati eden izmed najbolj razvitih podjetij v svetovnem merilu na področju pogonskih sklopov za različne industrije.

KOLIKO INŽENIRJEV S PODROČJA STROJNIŠTVA IN MEHATRONIKE BOSTE ZAPOSLOVALI V PRIHODNJIH LETIH

Podjetje Podkrižnik d.o.o. je podjetje, ki je v preteklih 5 letih stalno in stabilno raslo. Letna rast je bila vedno med 5% in 15%.
Predvidena rast podjetja Podkrižnik d.o.o. v tekočem letu 2016 je 20%.
Predvidena rast podjetja v naslednjih letih je na letni ravni med 10% in 30%.
Zaradi stalne rasti je potreba različnem kadru – predvsem tehničnem kadru vedno prisotna na različnih nivojih. Podjetje stalno zaposluje nove kadre na naslednjih področjih:
– Proizvodnja
– Proizvodna tehnologija
– Razvojna tehnologija
– Razvoj
– Vodenje projektov
– Vodenje procesov