Adecco H.R. d.o.o.

Naziv organizacije                                        

Adecco H.R. d.o.o.

Uprava

Ameriška 8, 1000 Ljubljana                      

Poslovna enota Celje  

Ljubljanska cesta 5, 3000 Celje

Internetna stran    

www.adecco.si

Število zaposlenih            

60

 

AdeccoSiteLogo

 

PREDSTAVITEV ORGANIZACIJE IN NJENIH GLAVNIH DEJAVNOSTI

Adecco Slovenija, vodilno podjetje za kadrovske storitve, je na slovenskem trgu prisotno od leta 2000 in sodeluje s podjetji vseh velikosti, v vseh glavnih panogah. Iskalcem zaposlitve ponuja zaposlitvene priložnosti, primerne za vse stopnje v njihovi karieri. Poslovnim partnerjem, zaposlenim in kandidatom so na voljo v vseh večjih mestih v Sloveniji: Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu, Kopru in Kranju. Interno zaposluje okoli 60 sodelavcev v šestih poslovalnicah v največjih slovenskih mestih. Letno posreduje pri zaposlitvi okoli 4000 ljudi v več kot 300 podjetjih. Podjetje je del Skupine Adecco. Z več kot 5.100 poslovalnicami in več kot 31.000 zaposlenimi smo prisotni v preko 60 državah sveta. Zagotavljamo delo več kot 650.000 posameznikom pri več kot 100.000 naročnikih.

VIZIJA IN CILJI ORGANIZACIJE

Predani smo našemu poslanstvu – vsak dan zagotavljamo delo več kot 700.000 ljudem in s tem vnašamo pozitivne spremembe v njihova življenja. Ljudem pomagamo doseči boljše delo in s tem boljše življenje. »Better work, better life« za nas ni le fraza, ampak naš način dela vsak dan. Zavedamo se, da imajo naše storitve neprecenljivo vrednost. Delo nas opredeljuje, zaznamuje, nadgrajuje ter daje pomen in smisel našemu življenju. Omogoča nam, da z uporabo lastnih sposobnosti doprinesemo svoj delež k celotni družbi in skupnosti, v kateri živimo. To dosegamo z upoštevanjem naših vrednot: timski duh, osredotočenost na poslovne partnerje, integriteta, podjetništvo in strast.

MOŽNOSTI IN PRILOŽNOSTI, KI JIH LAHKO ŠTUDENTJE MEHATRONIKE IN STROJNIŠTVA PRIDOBIJO V OKVIRU VAŠE ORGANIZACIJE

Pri ustvarjanju karierne zgodbe je Adecco v pomoč iskalcem prve zaposlitve tudi pri svetovanju, kako se sistematično lotiti in načrtovati svoje aktivnosti in meriti njihovo učinkovitost ter tako hitreje najti prvo zaposlitev. Profil tehničnih kadrov je na trgu dela zelo iskan kader, pri uresničitvi kariernih ciljev iskalcev zaposlitve, ki se obrnejo na našo kadrovsko agencijo je naš cilj združitev njih z potencialnimi uporabniki, podjetji z gospodarstva.

 

Spletna stran podjetja: http://www.adecco.si/