Strip’s d. o. o.

Naziv podjetja: Strip’s, d. o. o.

Naslov: Kandrše 7, 1252 Vače

Internetna stran: www.strips.eu

Število zaposlenih: 78 zaposlenih

 

strips

PREDSTAVITEV ORGANIZACIJE IN NJENIH GLAVNIH DEJAVNOSTI 

Družba Stip’s je bila ustanovljena leta 1995. Je hitro rastoča družba z nadpovprečnim rastočim poslovnim donosom. Naša vertikalno integrirana struktura nam omogoča, da smo konkurenčen, inovativen in fleksibilen partner na evropskem trgu. V poslovno sodelovanje stopamo kot partner OEM, ki ima lastne razvojne kapacitete, vključno z laboratorijem za testiranja in meritve. Glavne skupine proizvodov so rešitve za PAMETEN DOM, MULTISENZORSKA TEHNOLOGIJA, REŠITVE ZA BELO TEHNIKO, LED REŠITVE, ODM & EMS.

VIZIJA IN CILJI PODJETJA 

VIZIJA
Nišne tehnične rešitve.

VREDNOTE:
– partnerstvo,
– kakovost,
– inovativnost,
– fleksibilnost,
– prijaznost do okolja. 

POSLANSTVO
Razvoj tehnično inovativnih in energetsko učinkovitih proizvodov za rešitve, ki našim partnerjem in družbi omogočajo doseči svoje cilje. Svoje znanje in izkušnje smo strnili v proizvode, ki uporabnikom zagotavljajo dodano vrednost in zvišanje kakovosti.

Naš cilj je ohraniti visoko rast poslovnega donosa, povečati število strateških partnerjev, krepiti sodelovanje na področju LED industrije, povečati dodano vrednost na delavca, ohraniti visoko fleksibilnost in konkurenčni položaj družbe, krepiti aktivnosti razvoja in raziskovanja.

KOLIKO INŽENIRJEV S PODROČJA STROJNIŠTVA IN MEHATRONIKE BOSTE ZAPOSLOVALI V PRIHODNJIH LETIH 

Podjetje raste, zato tudi stalno zaposlujemo. Strojnika imamo enega, a bomo v roku treh let zagotovo potrebovali vsaj še enega.

Mehatroniki so za nas zanimivi, tako za proizvodnjo, za upravljanje in programiranje strojev ter naprav, kot tudi za nabavo (zaradi poznavanja materiala/komponent) in seveda za razvoj ter tehnologijo. Težko je napovedovati za več let vnaprej, kakšne bodo potrebe po tem kadru, a vsekakor so možnosti za zaposlitev pri nas velike, saj smo v obdobju hitre rasti, ki bo trajala vsaj še naslednjih 5 let.